DNEŠNÍ MENU HOTELU

Počet volných parkovacích míst v 11:00 hodin:

Brokolicový krém

  • 1) Játra na roštu, opékaný brambor, tatarská om. 99,- Kč
  • 2) Cmunda po kaplicku 99,- Kč
  • 3) Řecký salát 110,- Kč
  • 4) Královský kuřecí steak, špecle 125,- Kč
  • 5) Vepřová kapsa se šunkou a nivou, opékaný brambor 125,- Kč
  • 6) Smažený sýr, vař.brambory, tatarská om. 102,- Kč

zobrazit týdenní menu | seznam alergenů

Rezervace

Informace o ubytování

Den příjezdu: Počet nocí: Počet osob:

Počet a druh požadovaných pokojů

Jednolůžkový: Dvoulůžkový s oddělenými lůžky: Dvoulůžkový s manželskou postelí: Apartmán: Přistýlka:

Nekuřácký / kuřácký pokoj

Osobní informace pro potvrzení rezevace

Jméno: E-mail: Telefon:

Poznámka

Prohlídky minipivovaru

  • KOMENTOVANÁ PROHLÍDKA S VÝKLADEM VČETNĚ DEGUSTACE VŠECH DRUHŮ PIV

        129,- Kč / osoba.

  • KOMENTOVANÁ PROHLÍDKA S VÝKLADEM 

          60,- Kč/ osoba. 

Přečtěte si informace a nabídku exkurzí minipivovaru JIŽAN ZDE

Pracovní příležitosti

Kuchař/ka

Příjmeme kuchaře na HPP, vyučen v oboru. Nástup dle dohody. Životopisy zasílejte na prace@najizni.cz. Tel. 603 216 527

 

Servírka/číšník

Přijmeme servírku/číšníka na HPP. Podmínkou je vyučení v oboru nebo min 1 rok praxe. Znalost AJ výhodou. Životopisy zasílejte na prace@najizni.cz , tel. 603 216 547

 

Manažer provozu

Přijmeme manažera provozu na HPP. Podmínkou je praxe v oboru na dané pozici, znalost AJ výhodou. Životopisy zasílejte na prace@najizni.cz.

 

 

 

VIPAPP
master card maestro card american express card visa card electoron card diners card