DNEŠNÍ MENU HOTELU

Počet parkovacích míst v 11:00 hodin: 22

Bramborová polévka s paprikou (1,9)

  • 1) Kuřecí stehno po Valticku, těstoviny (1,3,7,9) 75,- Kč
  • 2) Hovězí pečeně Štěpánská, dušená rýže, míchaný zeleninový salát (1,3,9) 80,- Kč
  • 3) Steak z lososa se špenátovými noky a citronovou omáčkou (1,3,4,7) 145,- Kč
  • 4) Smažený hermelín, vařené brambory, tatarka, zeleninová ozdoba (1,3,7) 89,- Kč
  • 5) Kuřecí plátek s rajčaty a mozzarellou, domácí hranolky, zeleninová ozdoba (1,7,9) 89,- Kč
  • 6) Grilovaná kuřecí křidélka, hořčice, křen, okurek, chléb (1,3,10) 88,- Kč

Menu č. 6 (Příprava cca 25 minut nebo objednávka předem)

zobrazit týdenní menu | seznam alergenů

Rezervace

Informace o ubytování

Den příjezdu: Počet nocí: Počet osob:

Počet a druh požadovaných pokojů

Jednolůžkový: Dvoulůžkový s oddělenými lůžky: Dvoulůžkový s manželskou postelí: Apartmán: Přistýlka:

Nekuřácký / kuřácký pokoj

Osobní informace pro potvrzení rezevace

Jméno: E-mail: Telefon:

Poznámka

Tatarský biftek 1.12.-18.12.

Přijďte na tatarák podávaný na žulovém prkénku.

Více info ZDE

Minipivovar JIŽAN

Vánoční speciál 15% - na čepu od 9.12.

Zvýhodněná víkendová akce piva JIŽAN - 9.-11.12. a 22.-26.12.

Samoobslužní výčepní pulty - natočte si sami své pivo za výhodnější ceny.

Hospodský kvíz

Sežeňte tým kamarádů a přijďte se pobavit do Sportbaru dne 14.12. od 19 hod.
Bližší info ZDE

Restaurace Přerov Na Jižní

Otevřeli jsme pro Vás nový minipivovar JIŽAN. Více informací naleznete ZDE.

Restaurace Na Jižní v Přerově nabízí národní kuchyni včetně různých specialit české i mezinárodní gastronomie. Hotelová restaurace je plně klimatizovaná s kapacitou až 50 míst. S restaurací sousedí dva přilehlé salonky, které jsou vhodné k pořádání různých oslav, rodinných i přátelských setkání a využívají se i k pořádání školení či seminářů.

 

​Interiér Restaurace Hotelu Na Jižní je zařízen v dobovém vyřezávaném stylu a je obkládaný dřevem. Na stěnách jsou umístěna dobová brnění a středověké ruční zbraně, které dávají Restauraci Na Jižní svůj osobitý charakter.

 

Provozní doba:

pondělí - čtvrtek 8.00 - 22.00
pátek 8.00 - 23.00
sobota 11.00 - 23.00
neděle 11.00 - 22.00

Snídaně pro hotelové hosty od 6:30 v restauraci.

Tým kuchařů restaurace Na Jižní absolvoval vzdělávací programy


Máte rádi dobré jídlo, sklenku dobrého  pití a pohodovou atmosféru?

Přijďte nabrat sílu a energii na další pracovní dny do příjemného prostředí stylové Restaurace Na Jižní v Přerově a ochutnat speciality na lávových kamenech.

Něco málo z přípravy jídel na lávových kamenech..

  • grilování na lávovém kameni je jeden z nejzdravějších způsobů přípravy jídla
  • pokrmy lze připravovat s minimálním použitím tuku, a přesto zůstávají dokonale šťavnaté a hlavně jsou zdravější
  • je to ideální volba pro lidi, kteří dbají na zdravý životní styl
  • příprava jídel s lávovým kamenem Vám zaručí, nezapomenutelné chuťové zážitky s různými druhy jídel

 

VIPAPP
master card maestro card american express card visa card electoron card diners card